K3 architectuur steunt Oxfam Novib

Oxfam Novib zet zich wereldwijd in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden met als hoofd uitgangspunt het verbinden van betrokken partijen. Ondernemende mensen krijgen daarbij de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen.

Opbouwende steun
K3 architectuur steunt goede doelen en ondernemende mensen in de regio Arnhem/Nijmegen, maar ook daarbuiten. Architectuur is voor ons een positieve ontwikkeling met een blijvend resultaat realiseren. De kans die wij als bedrijf krijgen bij te dragen aan een kwalitatief betere en mooiere omgeving gunnen wij ook graag een ander. Dankzij onze steun krijgen mensen in ontwikkelingslanden toch dezelfde kans als wij. Ze kunnen een eigen bedrijfje starten en werken aan een zelfstandig bestaan.

Een krachtige verbinding
“Oxfam Novib werkt graag samen met het bedrijfsleven aan een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen door kansarme mensen toegang te geven tot microkrediet”. Door de verbinding met Oxfam Novib aan te gaan bieden wij deze mensen de kans van hun eigen kracht uit te gaan. Voor je zelf kunnen zorgen is essentieel voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. En het draagt bovendien bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land.