Woonhuis familie Moerman

Vraagstelling: 

De familie Moerman heeft in de Arnhemse nieuwbouwwijk Schuytgraaf door K3 een woning laten ontwerpen. De woning moest aansluiten bij de leefstijl en smaak van de familie.

Methode: 

De woning is als compositie van ruimtes en zichtlijnen gezamenlijk met de familie ontworpen. Communicatie met de familie verliep soepel door toepassing van 3D modellering. De wensen konden zodoende direct in beeld vertaald worden.

Resultaat: 

Hoogte verschillen op de begane grond zorgen voor een scheiding van leefruimtes zonder gebruik te maken van wanden. De gevel, bestaande uit twee kleuren metselwerk, is als een samenspel van schijven rondom de compositie van ruimtes gevouwen. Aan de achterzijde is een van deze gevelvlakken verlengt, om zo meer ruimte in de woonkamer te creëren